Presse

 "Mænd i krise - og med lommerne fulde af drømme", artikel i Sjællandske Nyheder 9.10.2020 
Modtager af Niels Klim Prisen, artikel i BogMarkedet.dk 8.9.2020
Interview i Go' Morgen Danmark 6.8.2020

Interview i B.T. 2.8.2020

Interview på Forlaget Futurum 30.7.2020

Interview og oplæsning hos Forlaget Fortæl 23.7.2020

Interview i Sjællandske Nyheder 21.6.2020
Artikel i Litteraturmagasinet Modspor 19.1.2020
Nomineret til Niels Klim Prisen 2019 20.2.2020
Novelle i Online-Magasinet Himmelskibet 30.7.2019

 

Anmeldelser af Elektrisk blå....

Denne udgivelse er så mange ting i ét! En selvbiografi og et digt. En vigtig historie der stikker langt ind i hjertet. En fortælling om sorg og ulykke, men også om kærlighed. Vigtigst af alt, er dette en bog fra hjertet! Fra et hjerte til et andet, sender jeg denne bog min varmeste anbefaling.

Bogens Liv, Antal stjerner af 6 : ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sproget er så vanvittig fint, smukt og poetisk og det skaber rammerne for en sørgelig og alligevel smuk fortælling.

Den Krøllede Bibliotekar, Antal stjerner af 5 :⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


Smal og fantastisk roman, som kryber helt ind under huden på læseren. Hver en sætning er følsom og refleksiv, en meget smuk og vemodig roman som kan anbefales på det varmeste. 
Lektørudtalelse, Dansk BiblioteksCenter (DBC)

Hvor skal jeg starte, hvor skal jeg slutte?

Du læser de historier, hvor du sidder tilbage og mangle ordene for hvad du føler, du ved hvilke farver de har, men du kan ikke råbe RØD, GUL, GRØN, SORT eller HVID, for du er den eneste der ved hvad de farver betyder for DIG.

HelloLasse, Antal stjerner af 5 : ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ELEKTRISK BLÅ SOM ET 80’ER DIGT er en hurtig læst bog, der bliver siddende i kroppen længe efter endt læsning. Det er en meget ærlig beskrivelse af hvad der sker, når døden kommer for tidligt og tager et af de mennesker, man elsker mest. Forfatteren kommer igennem alle følelser på vej til anderkendelsen af, at livet er for kort til ikke at følge sine drømme. Jeg er næsten ked af, at bogen er så kort.

BøgerBøgerBøger, Antal stjerner af 5 : ⭐️⭐️⭐️⭐️

Jannik har begået en meget smuk, rørende, barsk men allermest livsbekræftende fortælling i formen lyrisk prosa. I bogen refereres til 80’ernes og 90’ernes musik, og der er lavet en playlist på Spotify, så man som læser kan lytte med, som en form for soundtrack til bogen. Jeg er vild med den form for kreativitet, og tværmedialitet. [...]“Elektrisk Blå som et 80’er digt" udkom d. 8 august og er Jannik Landt Fogts debut, og den får mine aller varmeste anbefalinger.
Anettes Litteratursalon

 

©2019 by Jannik Landt Fogt.