top of page
Elektrisk blå som et 80'er digt af Jannik Landt Fogt // Udgivet i 2020 på Forlaget Fjorden. // Klik

Anmeldelser af Elektrisk blå

Elektrisk blå som et 80'er digt
af Jannik Landt Fogt   

Udgivet i 2020 på Forlaget FjordenDenne udgivelse er så mange ting i ét! En selvbiografi og et digt. En vigtig historie der stikker langt ind i hjertet. En fortælling om sorg og ulykke, men også om kærlighed. Vigtigst af alt, er dette en bog fra hjertet! Fra et hjerte til et andet, sender jeg denne bog min varmeste anbefaling.

Bogens Liv ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sproget er så vanvittig fint, smukt og poetisk og det skaber rammerne for en sørgelig og alligevel smuk fortælling.

Den Krøllede Bibliotekar ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


“Elektrisk blå, som et 80’er digt” er en velskrevet historie om en klub, som jeg selv er del af. En historie hvor jeg som 90’er barn kun kunne føle nostalgi i de forskellige minder. En historie hvor sproget er ligetil og bramfrit. Det tog mig ikke lang tid at sluge bogen, men jeg ved at den tager mig lang tid at fordøje-på den gode måde. Jeg har grint, grædt og nikket genkendende til hver en side. Jeg kan kun anbefale “Elektrisk blå, som et 80’er digt” til alle jer, der kunne bruge en ligetil bog, som er hurtigt læst, men samtidig sætter et aftryk i jer.

Bogbanden ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Smal og fantastisk roman, som kryber helt ind under huden på læseren. Hver en sætning er følsom og refleksiv, en meget smuk og vemodig roman som kan anbefales på det varmeste. 
Lektørudtalelse, Dansk BiblioteksCenter (DBC)

Hvor skal jeg starte, hvor skal jeg slutte?

Du læser de historier, hvor du sidder tilbage og mangle ordene for hvad du føler, du ved hvilke farver de har, men du kan ikke råbe RØD, GUL, GRØN, SORT eller HVID, for du er den eneste der ved hvad de farver betyder for DIG.

HelloLasse  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ELEKTRISK BLÅ SOM ET 80’ER DIGT er en hurtig læst bog, der bliver siddende i kroppen længe efter endt læsning. Det er en meget ærlig beskrivelse af hvad der sker, når døden kommer for tidligt og tager et af de mennesker, man elsker mest. Forfatteren kommer igennem alle følelser på vej til anderkendelsen af, at livet er for kort til ikke at følge sine drømme. Jeg er næsten ked af, at bogen er så kort.

BøgerBøgerBøger  ⭐️⭐️⭐️⭐️

Jannik har begået en meget smuk, rørende, barsk men allermest livsbekræftende fortælling i formen lyrisk prosa. I bogen refereres til 80’ernes og 90’ernes musik, og der er lavet en playlist på Spotify, så man som læser kan lytte med, som en form for soundtrack til bogen. Jeg er vild med den form for kreativitet, og tværmedialitet. [...]“Elektrisk Blå som et 80’er digt" udkom d. 8 august og er Jannik Landt Fogts debut, og den får mine aller varmeste anbefalinger.
Anettes Litteratursalon


Nogen gange bliver jeg fuldstændig bjergtaget af en bog. Ofte skyldes det, at jeg bliver rørt, overrasket og ført på en rejse, som jeg ikke selv har været på. Elektrisk blå som et 80’er digt, bjergtog mig i den grad. Jeg blev rørt over at føle en kærlighed og sorg mellem to mennesker.
Jeg blev overrasket over romanens fantastiske og gribende sprog og musikkens betydning. Jeg blev ført på en rejse, der bød mig indenfor i en tid før og efter.
Litteratur til danskfaget

bottom of page