top of page
8.jpg
Andendel08.jpg
Tredjedel12.jpg

Paralleller

Udgives i 2020

Jeg husker ikke hvornår tanken opstod, men det var ikke for nyligt. Som en anden skruk fugl har jeg gået og ruget på den.

I årevis.

Taget noter. Skrevet lidt hist og her. I notesbøger som jeg har gemt og glemt rundt omkring i huset. 

Tanken var, skulle det vise sig, nemmere at tænke end at realisere.

Og tanken er stadigvæk den samme;

”Kan jeg lave et værk, hvori jeg bygger bro mellem Steampunk og Cyberpunk?”

Vi starter i 1760 og jeg lover at der en slutning. Den ligger i 2090 og er allerede skrevet. Jeg hader serier, tv- såvel som bogserier der fortsætter i det uendelige. Som bliver dårligere og dårligere, indtil de er en tåget og udvandet skygge af det oplæg der engang startede så godt. Sådan skriver jeg ikke. Min fortælling går ud med et brag.

I starten fattede jeg ikke hvor omfattende mit projekt ville blive. Og nogen gange, kan jeg stadig blive forundret over, hvad det dog er, jeg har kastet mig ud i. Mængden af storylines og af karakterer kan, når jeg en sjælden gang imellem tæller dem, chokere mig. Derfor er jeg stoppet med det. 

Jeg kan ikke love dig, at du vil synes om alle mine historier. Nogen er korte. Andre er lange. Nogle bliver man glad af at læse, og de bedste – de bedste, synes jeg, er dem der gør ondt.

Men, det jeg kan love dig, hvis du ellers holder fast og læser med, er, at det bliver episk. 

Og hvis du åbner op, lytter og prøver at forstå, så kan det være, at du også er et bedre menneske, når du er færdig.

Det ville glæde mig.

Første realisering af projektet er en bog der hedder Paralleller. Det er en form for novellesamling. Der er tolv historier i den, og jeg håber at kunne have den klar til dig i 2020.

Så skriv den på din ønskeliste, og følg med her på siden.

…and buckle up, ‘cause you’re goin’ for a ride.

bottom of page