top of page
  • Forfatters billedeJannik Landt Fogt

Hjælp mig med at vinde Niels Klim Prisen!

Opdateret: 16. jan. 2020


Hver år uddeles Niels Klim Prisen til danske forfattere der har fået udgivet kortere science fiction-tekster. Det er læserne der bestemmer hvem der skal have prisen.


Sidste år, blev min novelle 2060: Organisatorisk Borgerskab publiceret i onlinemagasinet Himmelskibet. Novellen handler om en familiefar der får en alletiders mulighed. Nemlig at opnå organisatorisk borgerskab i megakorporationen De 28.


Hvis du ikke allerede har læst novellen synes jeg at du skal gøre det. Klikker du på nedenstående link, får du leveret en pdf-version af Himmelskibet nr. 57. Novellen starter på side 149.

Hvis din browser blocker ovenstående link, så prøv nedenstående:


Novellen er en del af mit sci-fi univers ”Riftverdenen,” hvoraf første bog udkommer i år (Hvis ellers jeg kan lade være med at skrive den om igen og igen.)


Hvis du synes om novellen, så ville jeg blive så edderglad for at du lagde en stemme på mig. Det gør du ved at oprette en profil via nedenstående link. Når du har oprettet din profil får du tilsendt en kode, som du skal bruge for autentificerer dine nomineringer.


Min novelle findes i den første kategori ”Danske Noveller”. Du finder den under dropdownmenuen.

Husk både at indtaste din kode og tryk ”send norminering” nederst på siden.


Tusind, tusind tak for indsatsen.

218 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page